CENTRE LOGOPÈDIC PENEDÈS

La logopèdia és una ciència centrada en l'estudi, prevenció, avaluació, diagnòstic i tractament dels trastorns de la comunicació, manifestats mitjançant patologies i alteracions en la veu, la parla, el llenguatge (oral, escrit i gestual), l'audició, la deglució i les funcions orofacials.

Em dic Paola Carmona Colomina, vaig néixer a Tortosa (Tarragona). Sóc logopeda graduada per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitzada en veu i amb Núm de Col.legiada: 08-4734.

M'apassiona el món del cant des de sempre, i porto mes de 20 anys d'estudi en aquest apassionant món. Sóc cantant professional en actiu i professora de cant / vocal coach amb més de 10 anys d'experiència.

Durant la meva trajectòria he realitzat tots els estudis de cant i veu que he pogut per intentar millorar cada dia. Crec que les dificultats que m'he anat trobant durant la meva trajectòria és el que fa que pugui empatitzar, entendre i ajudar a introduir a les persones en aquest món tan apassionant de la veu.

He estudiat mètodes de cant com Estill Voice Trainning, Speech Level Singing i Complete Vocal Technique.

L'objectiu general de les meves sessions és donar eines per millorar les habilitats dels pacients, per a aconseguir arribar al seu màxim desenvolupament vocal.

En les sessions de veu parteixo d'un anàlisi acústic-perceptiu contrastat per un bon diagnòstic. Posteriorment, es duu a terme una intervenció personalitzada on, amb coneixement anatòmic i fisiològic de les patologies vocals, dono eines clares i amenes per una rehabilitació vocal efectiva i sempre basada en l'evidència científica.

Amb els infants, s'avalua si hi ha alguna dificultat, i si es troba en la parla per causa orgànica o funcional, o en el llenguatge, avaluant el següent: Intenció comunicativa; comprensió; producció; lèxic; morfologia; sintaxi; semàntica; pragmàtica. També, es realitza un treball, mitjançant jocs i activitats, amb una intervenció totalment personalitzada a les seves necessitats. És molt important que els pares tinguin coneixement de tot per poder accelerar tot el procés rehabilitador.

Si vols més informació, pots concertar una sessió amb mi. La primera és totalment gratuïta!

Formulari de contacte

La Rambla 22 1º5ª El Vendrell (Tarragona) 43700

Horari
Dilluns- Divendres
9h - 21h

Contacte
661-645-005 / 877-656-281
info@paolacarmonalogopeda.com