LOGOPÈDIC PENEDÈS

La logopèdia és una ciència centrada en l'estudi, prevenció, avaluació, diagnòstic i tractament dels trastorns de la comunicació, manifestats mitjançant patologies i alteracions en la veu, la parla, el llenguatge (oral, escrit i gestual), l'audició, la deglució i les funcions orofacials.

Em dic Paola Carmona Colomina, vaig néixer a Tortosa (Tarragona). Sóc logopeda graduada per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitzada en veu i amb Núm de Col.legiada: 08-4734.

M'apassiona el món del cant des de sempre, i porto mes de 20 anys d'estudi en aquest apassionant món. Sóc cantant professional en actiu i professora de cant / vocal coach amb més de 10 anys d'experiència.

Durant la meva trajectòria he realitzat tots els estudis de cant i veu que he pogut per intentar millorar cada dia. Crec que les dificultats que m'he anat trobant durant la meva trajectòria és el que fa que pugui empatitzar, entendre i ajudar a introduir a les persones en aquest món tan apassionant de la veu.

He estudiat mètodes de cant com Estill Voice Trainning, Speech Level Singing i Complete Vocal Technique.

L'objectiu general de les meves sessions és donar eines per millorar les habilitats dels pacients, per a aconseguir arribar al seu màxim desenvolupament vocal.

En les sessions de veu parteixo d'un anàlisi acústic-perceptiu contrastat per un bon diagnòstic. Posteriorment, es duu a terme una intervenció personalitzada on, amb coneixement anatòmic i fisiològic de les patologies vocals, dono eines clares i amenes per una rehabilitació vocal efectiva i sempre basada en l'evidència científica.

Amb els infants, s'avalua si hi ha alguna dificultat, i si es troba en la parla per causa orgànica o funcional, o en el llenguatge, avaluant el següent: Intenció comunicativa; comprensió; producció; lèxic; morfologia; sintaxi; semàntica; pragmàtica. També, es realitza un treball, mitjançant jocs i activitats, amb una intervenció totalment personalitzada a les seves necessitats. És molt important que els pares tinguin coneixement de tot per poder accelerar tot el procés rehabilitador.